Dette er et overblik over vores refundering og returneringspolitikker.

Overblik

Alle vores kunder er beskyttet af den lovpligtige 2 års reklamationsret, og derudover har du en lovpligtig 14 dages returret. Det betyder at hvis dit produkt utilsigtet går i stykker indenfor 2 år, så sender vi dig et helt nyt produkt kvit og frit. Den lovpligtige 14 dages returret betyder, at du indenfor 14 dage efter du har modtaget dit produkt, skal give os besked om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Herefter skal du uden forsinkelse sende produktet retur til os efter vores anvisninger.

Refunderinger

En ordre kan refunderes ved du gør brug af din lovpligtige fortrydelsesret indenfor 14 dage efter modtagelse af din ordre. Ligeså snart at du har sendt din ordre retur, og når vi har modtaget din returnering, så påbegynder vi refunderingen af din ordre. En refundering er synlig på din konto indenfor 2-10 hverdage efter at vi har givet dig besked om at din ordre er refunderet.

Ombytning

Hvis du er kommet til at købe et forkert produkt, og du ønsker at bytte det til et andet, så bedes du sende en e-mail til kundeservice@jule-butikken.dk, indenfor 14 dage efter at du har modtaget din oprindelige ordre.

Returneringer

Hvis du ønsker at returnerer et produkt til os, så skal du give os besked om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret indenfor 14 dage efter at du har modtaget din ordre. Herefter skal du hurtigst muligt uden forsinkelse sende din ordre retur til følgende addresse:

Skriv en e-mail til kundeservice@jule-butikken.dk for at få oplyst returadresse til vores pakkehotel, som varetager returneringer på vegne af os

Returneringsomkostninger afholdes af dig selv. Alle returneringer skal sendes retur med PostNord eller anden udbyder med erhvervslevering. Det er vigtigt at du vælger med omdeling, da vi desværre ikke har mulighed for at afhente pakker i pakkeshop eller på posthuse.

Har du spørgsmål?

Spørgsmål vedrørende returneringer, fortrydelsesret, reklamationsret og refunderinger bedes ske til kundeservice@jule-butikken.dk